Híreink

Varázsműhely a Bikás Parkban

oszkoszontofesztival⚖️ Illatos szerelmi bájital vagy félresikerült kísérletek? Kövesd a receptet és biztos sikerül a hibátlan főzet elkészítése.
🐙Nálunk igazi polipos kalandok is várnak rád. A 8 kar a menő vagy inkább a tapadókorongos csáp? Polipkarokkal is sikerül teljesíteni a feladatokat?
🥜 Éhes szörnyecskék várják, hogy megetessék őket. Vajon sikerül a távolból is a szájukba juttatni a finom falatokat?

Színes programokkal és izgalmas játékokkal várunk minden érdeklődőt a Bikás parkban megrendezésre kerül Őszköszöntő fesztiválon 2019. szeptember 8-án!
Te ott leszel? Keresd a Trefl sátrát és ne maradj le a szuper játékokról!

Tudj meg többet az eseményről ide kattintva!

 

Octopus party ügyességi játék

octopusparty tarsasjatekA Ravasz Polip új, dinamikus játékra hív, melyben a játékosok műanyag poharakból kell, hogy felépítsék a kártyákon szereplő építményeket - mindezt gumi csápok segítségével. Aki a leggyorsabb, az lesz a nyertes. Egyszerűnek tűnik? Válaszd a nehezített pályát a kártyák piros oldalával. A szórakozás garantált.

A játék tartalmazza a 3 szett műanyag csápot (3x3), az építéshez használható poharakat (3x6), a feladványkártyákat és a játékleírást.

Játékainkat keresd partnereinknél!

 

Új termékkatalógusok az év végére

magyar es osziteli trefl katalogusFedezd fel legújabb puzzleképeinket. Igazi újdonságok kerültek bele. Neon dekoros képek, vidám minták, aranyos állatok, lélegzetállító tájképek.

Új társasjátékokat is hozunk karácsonyra, hogy még véletlenül se unatkozzon a család.

Óriás járgányok vagy sötétben világító játékautók? A Wader termékei között mindkettő megtalálható, sok más mellett.

 

2019. Katalógusok

 trefl20192 wader2019 hu catalogue2019