Brick Trick

Brick Trick építőjáték

Brick Trick építőjáték logó

Válj te magad is építésszé, igazi agyagtéglákat és fát felhasználva az építményeidhez. Fedezd fel a szórakozás és kreativitás világát, miközben végighaladsz az építkezésen, az alapoktól kezdve egészen az elkészült épületig. Lerakod a téglákat, vágod az anyagokat, összeragasztod és kidekorálod a csodálatos építményedet. Alkosd meg a saját egyedi építményedet a saját ötleteidből és megoldásaidból, vagy kövesd az útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezet az építkezésen. A készlet papírfgurákat is tartalmaz, amelyekkel az elkészült épület élővé varázsolható. Kombináld a Brick Trick-készleteket egy festői kis falu, egy modern város vagy egy középkori város megalkotásához.

Brick Trick - Tégla - Kastélyok sorozatból

A Brick Trick-készletek igazi téglák miniatűr verzióit tartalmazzák. Ez a kemény építőanyag kiváló minőségű agyagból és adalékanyagokból készült, amelyeket őrlés és keverés után a kívánt alakra formáznak.
A következő lépés a nyers anyag szárítása és kiégetése egy magas hőmérsékletű kemencében. A teljes eljárás hasonló, mint az igazi épületek építéséhez használt téglák esetében. Az eltérő színű téglákhoz eltérő színek és agyagkeverékek vannak felhasználva.

BrickTrick - téglák ragasztása

Dekorelemekkel

Brick Trick - dekorelemek

Fa építőelemekkel

Brick Trick - fa építőelemekkel

Dekorfűvel

BrickTrick - dekorfű

Brick Trick Építőszettek

Használd a készletben található építési terveket vagy készíts teljesen egyedi építményt a saját képzelőerőd szerint. Az építés után játszthatsz a készletben található papírfigurákkal! 

De a szórakozás itt még nem ér véget! Tedd vízbe az építményt, hogy feloldódjon a ragasztó és építhetsz tovább ugyanazokkal a téglákkal!

A Brick Trick építőszettek tartalmaznak minden elemet, amely a kiválasztott építmény felépítéséhez szükséges. A készletek tartalma: valódi téglák, ragasztó, fadeszkák*, dekorelemek, papírfigurák, állvány, matrica és útmutató.

Több méretű és nehézségű játék is megtalálható a sorozatban. Méretét tekintve megkülönböztetünk S, M, L és XL-es játékszettet. Az egyes építmények elkészítésének nehézségi szintjét pedig a doboz oldalán jelezzük. Válogass kedvedre a Falu, a Kastélyok és a Város építősorozat tagjaiból.

 

*Némelyik szett nem tartalmaz fadeszkát, mert az építmény felépítéséhez nem szükséges.

Istálló

Brick Trick építőjáték - Istálló - Falu sorozat - S szett

Kutyaház

Brick Trick építőjáték - Kutyaház - Falu sorozat - S szett

Torony

Brick Trick építőjáték - Torony - Kastély sorozat - S szett

Kastély

Brick Trick építőjáték - Kastély - Kastély sorozat - M szett

Erőd

Brick Trick építőjáték - Erőd - Kastély sorozat - M szett

Vidéki ház

Brick Trick építőjáték - Vidéki ház - Falu sorozat - M szett

Tűzoltóállomás

Brick Trick építőszett - Tűzoltóállomás - Város sorozat - L szett

Vár

Brick Trick építőszett - Vár - Kastély sorozat - L szett

Szélmalom

Brick Trick építőszett - Szélmalom - Falu sorozat - L szett

Farmház

Brick Trick építőjáték - Farmház - Falu sorozat - XL szett

Vasútállomás

Brick Trick építőjáték - Vasútállomás - Város sorozat - XL szett

Palota

Brick Trick építőjáték - Palota - Kastély sorozat - XL szett
Image

Brick Trick - Téglára fel!