oj szavazz

START!

Elindult az Ország Játéka szavazási időszaka. Mi három játékkal is megmérettetjük magunkat: Ha szerinted is megérdemlik, akkor szavazz rájuk az ország játékában! És ne feledd, a szavazók nyereményjátékban is részt vesznek, így akár ezen játékok egyike is lehet a megnyert díj. Szavazni 2018. november 12-ig lehet.

 - Bébijáték - Toot-Toot Tűzoltóállomás - Interaktív Tűzoltóállomás a legkisebbeknek. A Toot-Toot sorozat rendelkezik a SmartPoint speciális érzékelőpontos rendszerrel, így a kisautók közvetítik, amit csinálnak. Magyarul beszélnek és énekelnek.

 - Építőjáték - Brick Trick - Palota szett - Igazi újdonság érkezett a Trefl kínálatába a Brick Trick sorozattal. Építsen a család igazi téglából a leírást követve, vagy a saját fantáziájuk szerint. Készüljön vidéki ház vagy hatalmas kastély, a szórakozás garantált.

 - Készségfejlesztő - Science4You - A Robbanás Tudománya - A kis tudósoké a világ. A Science4You nagy szettje a fizika-kémia világába vezeti be a gyerkőcöket, kisebb robbanásos kísérletekkel tarkítva. 

Ország játéka 2018 szavazás itt >> https://www.orszagjateka.hu/#szavazas