top5puzzle0123Több száz puzzle kép kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és ez csak a Trefl-nél. Ilyenkor nehéz eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb választás. Most összeszedtük Nektek 2019 kedvenceit.

5. Panoráma puzzle – Akropolisz, Athén

A Panoráma 1000 és 500 db-os sorozatunk is népszerű volt tavaly a puzzle-t vásárlók körében. Athén, Róma, Párizs, Manhattan, London vagy Velence? Esetleg egy csendesebb vidék dolomitokkal és kastélyokkal? Élénk színek, gyönyörű tájak és sok-sok puzzle darab.

2020katalogusokÚj Magic Truck játékautó sorozat, bővülő licence kínálat a homokozó szettekben – Mancs őrjárat és Shimmer and Shine, de tökéletes szettek is érkeznek a délutáni teadélutánokhoz a Wadertől. Mindezek már megtekinthetőek a friss termékkatalógusainkban.

Wader 2020. katalógus
Wader 2020 Licence katalógus

Puzzle fronton is sok új kép várja a kirakók szerelmeseit. Óriás macskák és kutyák lepték el a nagyvárosokat? De jönnek a keretes puzzle-okk a kisebbeknek és új 6000 db-os puzzlekép is készült a profiknak. Tekintsd meg teljes puzzle kínálatunkat és ne maradj le semmiről.

Trefl 2020 Puzzle katalógus

 

tarsasjatekokunnepeTÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE® ÉS TÁRSASJÁTÉKVÁSÁR 450 asztal, 80 játékmester, több mint 1000 kipróbálható társasjáték, 3500 m2-en, 9 teremben.

Idén is lesz Társasjátékok Ünnepe! Mi is kint leszünk és lehetőséget biztosítunk idei társasjáték újdonságaink és az eddigi kedvencek kipróbálására! Ne feledjétek, hogy most még kedvezményesen lehet megvásárolni a belépőjegyeket!

Kivel találkozunk november 23-24-én a Lurdy házban?
Keresd a Trefl asztalait és játsszunk együtt!

 

xmastop5A karácsonyi ajándékvásárlás mindig nehéz feladat. Ezért szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy a sok lehetőség közül sikerüljön kiválasztani a lehető legjobbat.

Társasjáték

Játsszunk együtt! Mi lehetne ennél jobb? Mikor a kicsik és nagyok egy asztal körül vagy a földön elfeküdve kényelmes párnák között vívják a csatát a társasjátékok harcmezején, vagy vicces kérdésekkel ismerik meg egymást jobban. Tréfás fazekak, ha vállalod az igazi íz-sokkot. EGO, ha egy igazi partijáték a cél 440 kérdéssel. Mistakos, ha inkább az ügyességet szeretnétek próbára tenni. De az Octopus party is vicces pillanatokat szerezhet a gumicsápokkal, melyek a legfontosabb elemei a játéknak. De a Frozen 2. szereplői is megelevenednek társasjátékainkban.

jatszonap2019 Most vasárnap Mi is kint leszünk a Groupama Arénában a 2019-es Ország Játéka játszónapon. 2019. október 27.-én 9:00 és 19:00 között nem vár más, mint játék, játék, játék, egy kis koncerttel és sok más érdekes programmal együtt.

Keresd a Trefl asztalait, ahol kipróbálhatjátok társasjáték újdonságainkat - csápos kalandok várnak az Octopus party társasjátékunkkal és a Mistakos legújabb verziója is megérkezett hozzánk - de meghódíthatjátok a giga Toot-Toot Kisautók pályánkat is a bébiteremben. Van olyan Toot-Toot pálya, amit még nem tudtatok kipróbálni? Itt most mindegyiket megnézhetitek magatoknak. Gyertek és játsszunk együtt!

A rendezvény részleteiért és jegyinformációkért katt ide >> https://www.orszagjateka.hu/#jatszonap