Puzzle

Trefl Puzzle-ok és kirakók

A Treflnél 2 darabos bébipuzzletől a 6000 darabos szettig készítünk puzzle kirakót, egyaránt felnőttek és gyermekek részére. A nagyobb méretek rendre tartalmaznak táj- és állatképeket, fantáziaképeket és szépművészeti reprodukciókat. A gyermek puzzlekat Walt Disney, Warner Bross, Mattel filmjeiből ismert mesefigurákkal és a Marvel szuperhőseivel tettük közkedveltté. Illetve számos az átlagostól eltérő technológiával is készítünk puzzle-ket (éjszaka világító-, csillám-, baby-, két oldalas színezhető-, és még sok más puzzle).

Elérhető puzzle darabszámok a Trefl kínálatában: 15, 20, 30, 54, 60, 100, 160, 200, 260, 300, 500, 1000, 1500, 2000, 3000, 4000, 6000 db-os puzzle játékok. 

Hiszünk abban, hogy a puzzle-ok kivételesek, mert ellenállnak az idő múlásának és a változó trendeknek. A puzzle kirakása javítja a koncentrációt, türelemre tanít és fejleszti a logikus gondolkodást. Meggyőződésünk, hogy a puzzle-jaink az összetartozást erősítik. Összehozzuk a barátokat, a családokat és a különböző korosztályokat. Egy puzzle kirakása kiváló közös időtöltés.

oktató puzzle sorozat

Magyarország puzzle

Magyarország puzzle - 15504

Európa puzzle

Európa puzzle - 15506

Világatlasz puzzle

Világtérkép puzzle - 15505

Naprendszer puzzle

Naprendszer puzzle

EGYEDI PUZZLE TÍPUSOK

Ablaknyitós puzzle

Az ABLAKNYITÓS - FLIP-FLAP PUZZLE-ök nagyméretű, tematikus kirakósok nyitható ablakokkal. Nyisd ki az ablakos elemeket és fedezd fel, mi található mögöttük - csatlakozz a kalandhoz, ahol meglepetések várnak

Flip-Flap puzzle
Képkereső puzzle - Observation Puzzle

Puzzle kiegészítők

Puzzle ragasztó

Trefl Puzzle Ragasztó - 70 ml - 90721

Az egyszerű és tiszta felhordást lehetővé tevő tubusos ragasztó, konzerválószer és puzzlesragasztó egyben. A vele összeragasztot kirakósok könnyedén mozgathatók, eltehetők vagy felakaszthatók, miközben a védőréteg megvédi őket a szennyeződésektől. Oszlassa el egyenletesen a ragasztót a kép teljes felületén. Hagyja megszáradni és már kész is!

Trefl Puzzle Ragasztó használata - 90721
Trefl Puzzle Ragasztó Végeredmény