Trefl társasjátékok

Az évek során egyre szélesedő licence és saját fejlesztésű ügyességi, fejlesztő társasjátékokkal örvendeztettük meg a gyermekeket. Mindazonáltal folyamatosan bővül a felnőtteknek is szóló társasjáték kínálatunk. Már három éves kortól ajánlunk társasjátékokat, így az egész család együtt játszhat.

Mistakos társasjáték - 01472
Mistakos - logo - 01472

Itt az idő egy izgalmas lakberendezésre! Válassz ki egy széket alapnak, majd jöhet a többi és pakold az elsőre. Ügyelj, hogy egy se essen le a toronyból. Akárki is hibázik, büntető pontot kap. Szuper ügyességi játék bármely korosztály számára.

Mistakos társasjáték széktorny - 01472

Mistakos Level up újdonság!

Mistakos Level up társasjáték - 01844
Mistakos Level up - logo - 01844

Lépj szintet a Mistakos létrás változatával. Válassz egy létrát a saját színedből és tedd a másikra - ügyelj, hogy egy se essen le a toronyból. Szuper ügyességi játék bármely korosztály számára!

Kombináld a Mistakos székeit és a Mistakos Level up létráit a maximális kihívásért. A székek és a létrák kompatibilisek egymással.

Mistakos Level up társasjáték létratorony - 01844

OCTOPUS PARTY

ügyességi játék újdonság

Octopus party ügyességi társasjáték - 01761

 

A Ravasz Polip új, dinamikus játékra hív, melyben a játékosok műanyag poharakból kell, hogy felépítsék a kártyákon szereplő építményeket - mindezt gumi csápok segítségével. Aki a leggyorsabb, az lesz a nyertes.

Egyszerűnek tűnik? Válaszd a nehezített pályát a kártyák piros oldalával. A szórakozás garantált.

A játék tartalmazza a 3 szett műanyag csápot (3x3), az építéshez használható poharakat (3x6), a feladványkártyákat és a játékleírást.

Octopus party ügyességi társasjáték - 01761
Octopus Party - 01761
Octopus Party - 01761
Octopus Party - 01761

FOOD PRANK - TRÉFÁS FAZEKAK

társasjáték újdonság

Food Prank - Tréfás fazekak társasjáték - 01775

 

Egy ártatlan poén vagy egy komoly íz sokk? Ezzel a játékkal minden tréfás fazék egy új kihívást rejt magában. Ki tudod találni mit rejt a Te fazekad? Édes, sós vagy savanyú?

20 fazék vár rátok a dobozban, de Ti döntitek el, hogy mik kerülnek a fazekakba. Zöldség? Édesség? Gyümölcs?

Milyen apró falatok jelentik a legnagyobb kihívást?

Food Prank társasjáték - Tréfás fazekak - 01775

Licences társasjátékok

Mása és a medve társasjáték

Mása és a medve társasjáték - 01784

Maja a méhecske társasjáték

Maja a méhecske társasjáték - Race for Honey - 01745

Barbie Sweetville társasjáték

Barbie társasjáték - Sweetville - 01674

A kis kedvencek titkos élete társasjáték

A kis kedvencek titkos élete társasjáték - 01762 - The secret life a pets 2

EGO - Új kiadás!

partitársas újdonság - megújult kérdésekkel

EGO parti társasjáték - 01764

A játékkal új, meglepő és szórakoztató módon tudhatsz meg többet magadról és játékostársaidról. Milyen jól ismered a barátaidat?  Hogyan látnak téged mások?

A játékban lévő 440 kérdés segítségével jobban megismerhetitek egymást.

Hajótörést szenvedtél, és egyedül vagy egy trópusi szigeten, ahol szerencsére van elegendő víz és élelem. Mennyi ideig maradnál életben? 

Egy örülök milliomos meg szeretné venni a kislábujjadat. Mit mondasz neki?

Ha ingyenesek lennének a plasztikai műtétek, hány műtétet végeztetnél el?

 

EGO parti társasjáték - 01764

Sorban állás

társasjáték

Sorban állás társasjáték - 01230

Állj be a bolt előtti sorba a családdal és éld át a 80-as évek igazi érzelmeit!

Van bátorságod szembeszállni a nyolcvanas évek hétköznapjaival? A játékosok feladata egyszerűnek tűnik. Családtagjaikat be kell állítaniuk a sorokba és beszerezni mindent a bevásárlólistáról. A gond csak az, hogy az üzletek polcai üresek. A játékosok bábuikat úgy állítják a sorokba, hogy nem tudják, melyik boltba érkezik áru. A feszültség nő, amikor felfedik az áruszállítás kártyáit és kiderül, hogy árukártyát csak néhány szerencsés kaphat, azok, akik a legközelebb álltak a bejárathoz. A sor az ajtóhoz nyomul, mindenki első akar lenni. A tolakodáshoz a játékosok olyan segédkártyákat használnak, mint pl. a „Kisgyermekes anya”, „Maga nem itt állt”, vagy az „Áru a pult alól”. Kivéve, ha megvesztegetéssel intézi az ember. Ebben a realisztkus társasjátékban gyakran kell ügyeskedni, hogy megszerezzük a kívánt árut.

Na, Ki a Jani?

partitársas

Na, Ki a Jani? parti társasjáték - 01568

Jani egy nagyszerű, laza srác, aki bármit is hoz az élet, megbirkózik vele. Lehet, hogy néha picit ügyetlen, de mindig, mindent megúszik. A „Na, Ki a Jani?” egy fantasztikus partjáték, és a hozzátartozó felfújható Jani lesz a legjobb haverod! Vidd magaddal Janit, és dolgozzatok össze. Az a feladatotok, hogy a lehető legtöbb kifejezést adjátok elő 45 másodperc alatt. A játék során megszemélyesíthetek sportolókat, filmhősöket és különböző foglakozású embereket. A többi játékos feladata, hogy a lehető leghamarabb kitalálják, kit adtok elő. Az a játékos vagy csapat nyeri meg a játékot, akinek a 4. kör végén a legtöbb pontja van.

És Jani?
Jani mindig nyer!

Na, Ki a Jani? parti társasjáték - 01568

Irány a Kincses Sziget!

társasjáték

Irány a Kincses Sziget! társasjáték - 01488

EGY új játék PIERROT műhelyéből

Néhány kalózhajó nekivág az ismeretlen vizeknek, hogy egy térkép alapján elsőként érjen a Kincses szigetre. Az út viszontagságos, kalózkapitány legyen a talpán, akinek sikerül célba érnie! Az igazi nyertes az lesz, aki nem csak gyors, de a legjobb eredményt éri el a sokféle megmérettetés során. Az Irány a Kincses sziget! fordulatos családi társasjáték, egy bő óra szórakozás nem kizárólag gyerekeknek, hanem felnőtteknek, sőt vérbeli társasjáték-rajongóknak is. A teljesen új ötleten alapuló játékban az események minden alkalommal másképp bontakoznak ki.

Irány a Kincses Sziget! társasjáték

DR KNIZIA társasjátékok

A játékot Reiner Knizia, a matematkai tudományok doktora, a világ egyik legnépszerűbb játéktervezője készítete. Dr. Knizia közel 600 játék megalkotásában vet részt, amelyek több mint 50 nyelven jelentek meg.

Nyulak a mezőn

Knizia - Nyulak a mezőn társasjáték - 01438

Vegyél részt a mezei versenyben, és szerezd meg a nyulaknak a répákat. Ez egy nagyon trükkös verseny, mert nem mindig a leggyorsabb nyúl szerzi meg a legtöbb répát! A nyulakkal a kártyák szerint kell lépni a táblán. A nyulak a célvonalon répazsetont kapnak. Nem mindig a leggyorsabb nyúl kapja a legértékesebb zsetont!

Rejtélyes várbörtön

Knizia - Rejtélyes várbörtön társasjáték - 01439

Látogass el a kincsekkel és sötét alakokkal teli rejtélyes várbörtönbe. Menj végig úgy a folyosókon, hogy közben a lehető legtöbb kincset gyűjtöd össze. Kerüld el a szellemeket, pókokat és koboldokat. Szerezd meg a legtöbb pontot, és nyerj! A játék során a lapkákból folyosókat kell építened. A folyosódon található minden kincs után 1 pontot kapsz. Ha viszont a folyosón sötét alakkal találkozol, akkor 2 pontot veszítesz.

A küldetés: Betelepítés

Knizia - A küldetés betelepítés társasjáték - 01440

Küldj űrhajót egy újonnan felfedezet bolygóra. A cél: előkészíteni a bolygót az emberek betelepítéséhez. Minden egyes elvégzet betelepítésért pontot kapsz. Üdvözöld az idegeneket a területeden, és szerezz extra pontokat. A zsetonok segítségével a játékosok zárt területeket hozhatnak létre, melyeket saját űrhajósaik irányítanak. Minél nagyobb a terület, annál több pontot kap a játékos. Szerezz extra pontokat, ha idegenek szállnak le a területedre