Trefl társasjátékok

Az évek során egyre szélesedő licence és saját fejlesztésű ügyességi, fejlesztő társasjátékokkal örvendeztettük meg a gyermekeket. Mindazonáltal folyamatosan bővül a felnőtteknek is szóló társasjáték kínálatunk. Már három éves kortól ajánlunk társasjátékokat, így az egész család együtt játszhat.

Mistakos társasjáték - 01472
Mistakos - logo - 01472

Itt az idő egy izgalmas lakberendezésre! Válassz ki egy széket alapnak, majd jöhet a többi és pakold az elsőre. Ügyelj, hogy egy se essen le a toronyból. Akárki is hibázik, büntető pontot kap. Szuper ügyességi játék bármely korosztály számára.

Mistakos társasjáték széktorny - 01472

DR KNIZIA társasjátékok

A játékot Reiner Knizia, a matematkai tudományok doktora, a világ egyik legnépszerűbb játéktervezője készítete. Dr. Knizia közel 600 játék megalkotásában vet részt, amelyek több mint 50 nyelven jelentek meg.

Nyulak a mezőn

Knizia - Nyulak a mezőn társasjáték - 01438

Vegyél részt a mezei versenyben, és szerezd meg a nyulaknak a répákat. Ez egy nagyon trükkös verseny, mert nem mindig a leggyorsabb nyúl szerzi meg a legtöbb répát! A nyulakkal a kártyák szerint kell lépni a táblán. A nyulak a célvonalon répazsetont kapnak. Nem mindig a leggyorsabb nyúl kapja a legértékesebb zsetont!

Rejtélyes várbörtön

Knizia - Rejtélyes várbörtön társasjáték - 01439

Látogass el a kincsekkel és sötét alakokkal teli rejtélyes várbörtönbe. Menj végig úgy a folyosókon, hogy közben a lehető legtöbb kincset gyűjtöd össze. Kerüld el a szellemeket, pókokat és koboldokat. Szerezd meg a legtöbb pontot, és nyerj! A játék során a lapkákból folyosókat kell építened. A folyosódon található minden kincs után 1 pontot kapsz. Ha viszont a folyosón sötét alakkal találkozol, akkor 2 pontot veszítesz.

A küldetés: Betelepítés

Knizia - A küldetés betelepítés társasjáték - 01440

Küldj űrhajót egy újonnan felfedezet bolygóra. A cél: előkészíteni a bolygót az emberek betelepítéséhez. Minden egyes elvégzet betelepítésért pontot kapsz. Üdvözöld az idegeneket a területeden, és szerezz extra pontokat. A zsetonok segítségével a játékosok zárt területeket hozhatnak létre, melyeket saját űrhajósaik irányítanak. Minél nagyobb a terület, annál több pontot kap a játékos. Szerezz extra pontokat, ha idegenek szállnak le a területedre

Licences társasjátékok

Frozen társasjáték

Frozen - Jégvarázs társasjáték - Magic Ice - 01608

Peppa malac társasjáték

Peppa Pig - Peppa Malac társasjáték - Fruit Day - 01597

Disney Hercegnők társasjáték

Disney Princess - Hercegnők társasjáték - 01598

Thomas társasjáték

Thomas & Friends - Thomas a gőzmozdony társasjáték - 01607

Sorban állás

társasjáték

Sorban állás társasjáték - 01230

Állj be a bolt előtti sorba a családdal és éld át a 80-as évek igazi érzelmeit!

Van bátorságod szembeszállni a nyolcvanas évek hétköznapjaival? A játékosok feladata egyszerűnek tűnik. Családtagjaikat be kell állítaniuk a sorokba és beszerezni mindent a bevásárlólistáról. A gond csak az, hogy az üzletek polcai üresek. A játékosok bábuikat úgy állítják a sorokba, hogy nem tudják, melyik boltba érkezik áru. A feszültség nő, amikor felfedik az áruszállítás kártyáit és kiderül, hogy árukártyát csak néhány szerencsés kaphat, azok, akik a legközelebb álltak a bejárathoz. A sor az ajtóhoz nyomul, mindenki első akar lenni. A tolakodáshoz a játékosok olyan segédkártyákat használnak, mint pl. a „Kisgyermekes anya”, „Maga nem itt állt”, vagy az „Áru a pult alól”. Kivéve, ha megvesztegetéssel intézi az ember. Ebben a realisztkus társasjátékban gyakran kell ügyeskedni, hogy megszerezzük a kívánt árut.

Irány a Kincses Sziget!

társasjáték

Irány a Kincses Sziget! társasjáték - 01488

EGY új játék PIERROT műhelyéből

Néhány kalózhajó nekivág az ismeretlen vizeknek, hogy egy térkép alapján elsőként érjen a Kincses szigetre. Az út viszontagságos, kalózkapitány legyen a talpán, akinek sikerül célba érnie! Az igazi nyertes az lesz, aki nem csak gyors, de a legjobb eredményt éri el a sokféle megmérettetés során. Az Irány a Kincses sziget! fordulatos családi társasjáték, egy bő óra szórakozás nem kizárólag gyerekeknek, hanem felnőtteknek, sőt vérbeli társasjáték-rajongóknak is. A teljesen új ötleten alapuló játékban az események minden alkalommal másképp bontakoznak ki.

Irány a Kincses Sziget! társasjáték

Na, Ki a Jani?

partitársas

Na, Ki a Jani? parti társasjáték - 01568

Jani egy nagyszerű, laza srác, aki bármit is hoz az élet, megbirkózik vele. Lehet, hogy néha picit ügyetlen, de mindig, mindent megúszik. A „Na, Ki a Jani?” egy fantasztikus partjáték, és a hozzátartozó felfújható Jani lesz a legjobb haverod! Vidd magaddal Janit, és dolgozzatok össze. Az a feladatotok, hogy a lehető legtöbb kifejezést adjátok elő 45 másodperc alatt. A játék során megszemélyesíthetek sportolókat, filmhősöket és különböző foglakozású embereket. A többi játékos feladata, hogy a lehető leghamarabb kitalálják, kit adtok elő. Az a játékos vagy csapat nyeri meg a játékot, akinek a 4. kör végén a legtöbb pontja van.

És Jani?
Jani mindig nyer!

Na, Ki a Jani? parti társasjáték - 01568