Vtech

Vtech - Elektronikus játékok

Vtech játékok banner

A VTech termékek játszás közben tanítanak. Ajánljuk a szülőknek, hogy a gyermekeikkel együtt fedezzék fel a játék moduljait, mert egy VTech játék számos lehetőséget tartalmaz! A gyermek, együtt játszva a szüleivel, szívesebben ismeri és érti meg a saját igényeit, a tanulásnak ez a formája több sikerrel kecsegtet, már az élet első hónapjaitól kezdve. A technológiailag fejlett, és funkciókkal, valamint tudással gazdagon ellátott játékok kitűnően kiegészítik a kicsinyeink fejlesztésének programját.

A VTech játékok hozzájárulnak a kicsik nyelvi fejlődéséhez, és a szavak új világába vezetik be őket. Ezért olyan fontos számunkra, hogy minden termék, amit behozunk a magyar piacra, beszéljen az anyanyelvünkön. A nyelvi fejlődés alapvető eleme a gyermek fejlesztésének, ezért nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a játékaink megfelelő szókinccsel, többszöri ismétléssel és dalokkal csináljanak kedvet a kicsiknek a beszédhez.

Vtech Baby

Vtech Baby - bébijátékok - bébi játékok

 

Elektronikus interaktív fejlesztő játékok a legkisebbeknek

Játékaink tanítják a színeket, a számokat, az állatok neveit, vidám dalok és dallamok kísérik a játékot.  A VTech Beszélő és oktató sétagolyó elsősorban azoknak a gyermekeknek készült, akik most kezdenek helyet változtatni. A golyó gombjait nyomkodva különböző dallamokat és dalokat hallanak, megismerkednek az első színekkel, formákkal, állatokkal és hangokkal, amiket azok kiadnak. A golyóban levő szerkezet magától mozgatja a játékot. A színesen villogó fények és mulatságos hangok a gyermeket mozgásra késztetik.

Vtech Toot-Toot Kisautók

Vtech Toot-Toot Kisautók

 

Építs velünk egy kisautókkal teli világot!

Min­den egy­es autó, egy különál­ló játék is egy­ben. Min­den autó be­szél és éne­kel! Az er­go­no­mi­kus for­ma ki­fe­je­zetten a pici ke­ze­khez lett te­rve­zve. Az au­tók kom­pa­tibi­li­sek, min­de­gy­ik kom­bi­nál­ha­tó a Toot-toot szett bár­me­ly­ikével. Az au­tók re­agál­nak az érzéke­lő pon­to­kon való átha­la­dásra. A ki­sau­tók, a gy­er­me­kek sze­nve­dély­ének és igény­einek meg­fe­le­lően jöttek létre. Az au­tók fej­lesz­tik a kre­ativi­tást és a fantáziát. A pályák különböző érzékelőpontokkal rendelkeznek, melyek minden autót aktiválnak.

Vtech Pre-School

Vtech játékok, óvodásoknak, kisiskolásoknak

 

3-6 éves korig

A Vtech Tanuló Földgömbbel az ifjú utazók Pilótákká válnak és bejárják a világot, hogy jobban megismerjék. A Földgömb segítségével interaktív módon nyílik lehetőség földrajztanulásra. Az öt játékmód felfedező utakra hívja a gyermeket. A játék kérdéseket tesz fel és érdekes feladatok elé állítja a gyermeket, vidám hangokkal jutalmazva a helyes válaszokért. Igazi konzol, nagyítóüveg és sok-sok kaland.

Vtech KidiWatch

Vtech KidiWatch sorozat

 

6-12 éves korig

A Kidizoom Okosóra egy szuper találmány, amit az egész világon szeretnek a gyerekek. Ez az okos óra, több mint egy óra, készíthetünk vele fényképeket csak úgy, mint hang- és videóanyagot, melyek áttölthetőek számítógépre, hogy ott tárolásra, esetleg szerkesztésre kerüljenek. De ha még ez sem lenne elég, az órán különféle játékok is elérhetőek, amikkel az érintőképernyős kialakításnak köszönhetően egyszerű játszani.

vtech logoVTech az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában a csecsemők és óvodások számára készült elektromos játékok legnagyobb szállítója. A 11 országban 37.000 dolgozót számláló csapat meghatározó az elektronikus játékok világtrendjében. A márka küldetése olyan játékok létrehozása, amelyek egyesítik magukban az innovatív megoldásokat, a funkcionalitást, a fejlett elektronikát, az ötletes formatervezést, a legmagasabb minőséget és biztonságot. Az első Vtech oktató játék 1976-ban jött létre.