Toot-Toot Kisautók logó

 Min­den egy­es autó, egy különál­ló játék is egy­ben. Min­den autó magyarul be­szél és éne­kel! Az er­go­no­mi­kus for­ma ki­fe­je­zetten a pici ke­ze­khez lett te­rve­zve. Az au­tók kom­pa­tibi­li­sek, min­de­gy­ik kom­bi­nál­ha­tó a Toot-Toot szettek bár­me­ly­ikével. Az au­tók re­agál­nak az érzéke­lő pon­to­kon való átha­la­dásra. A ki­sau­tók, a gy­er­me­kek sze­nve­dély­ének és igény­einek meg­fe­le­lően jöttek létre. Az au­tók fej­lesz­tik a kre­ativi­tást és a fantáziát.

Toot Toot Smart Point érzékelőrendszer

Speciális SmartPoint érzékelőpontok

Minden autó fel van szerelve a Vtech egyedi Smart Point technológiájával. Ahogy egy Toot Toot Kisautó áthalad a pálya egy okospontján, a kisautó reagál rá. Vagy egy rövid mondattal vagy hanggal jelez vissza. Minden autó máshogy válaszol az okospontokra, sőt a különböző okospontok más-más választ generálnak, ezáltal ösztönözve a gyermekeket a kreatív játékra.

Toot Toot Smart Point érzékelőrendszer

ORSZÁG JÁTÉKA NYERTES JÁTÉK

Image

Toot-Toot Tűzoltóállomás

Image

KISAUTÓK

Toot-Toot Dömper

Toot-Toot Dömper kisautó - 60621

Toot-Toot Versenyautó

Toot-Toot Versenyautó - 60622

Toot-Toot Traktor

Toot-Toot Traktor kisautó - 60623

Toot-Toot Kisautó

Toot-Toot Kisautó - 60624

Toot-Toot Tűzoltóautó

Toot-Toot Tűzoltóautó - 60625

Toot-Toot Rendőrautó

Toot-Toot Rendőrautó - 60626

Toot-Toot Vontató

Toot-Toot Vontató kisautó - 60627

Toot-Toot Kisbusz

Toot-Toot Kisbusz - 60628

Toot-Toot Mentő

Toot-Toot Mentőautó - 60815

Toot-Toot Busz

Toot-Toot Busz - 60816

Toot-Toot Buldózer

Toot-Toot Buldózer - 60819

Toot-Toot Betonkeverő

Toot-Toot Betonkeverő - 60818

Pályák

Delux autópálya szett

Toot-Toot Delux autópálya szett - 60629

Toot-Toot Delux pálya szett - A 30 db variálható pályaelemmel a gyermeked felépíthet egy izgalmas versenypályát vagy összecsatlakozhat más játékszettekhez. Az elemek sokszínűsége próbára teszik a gyerekek fantáziáját. Végtelen lehetőségek a Delux pályaszettel. A szett tartalmaz egy Toot-Toot kisautót.

Versenyrámpa

Toot-Toot Versenyrámpa szett - 60630

Toot-Toot Verseny rámpa szett - Egyedi versenyrámpa szett, mely 3 módon is összeállítható. Variáld az elemeket és építsd meg a dupla versenypályát, a kaszkadőr pályát vagy a szuper versenypályát. Miután elkészült a pálya, emeld fel az indítót és a verseny máris kezdetété veszi. Fejlessze gyermeke kézügyességét a pályák felépítésével. A szett tartalmaz egy Toot Toot versenyautót.

Parkolóház

Toot-Toot Parkolóház szett - 60631

Toot-Toot Parkolóház - A Toot Toot emeletes parkolóháza elhozza a nagy spirális pályát, a csúsztatót, a lengő táblákat, a hengert és még autómosó is jár hozzá. Tankold tele az autód, és hallgasd meg hogyan reagál az autó, ha ez egyes Smart Point helyekre teszed őket. A készlethez tartozik egy Toot Toot kisbusz is.

Garázs

Toot-Toot Garázs pályaszett - 60632

Toot-Toot Garázs - Interaktív Toot Toot garázs 9 érzékelőponttal. 3 szint tele szórakozással. A leszállópálya eltekerésével irányítható a lift, mely ahogy halad fel és le, felismeri az egyes szinteket. A zongora színes gomjai érdekes dallamokat játszanak, megtanítják a színeket és az úton való biztonságos közlekedés szabályait. Kapcsolja össze a garázst a Toot Toot sorozat további pályáival és építsék meg a saját Toot Toot világukat. A készlet részét képezi még egy Toot Toot vontatóautó.

Tűzoltóállomás

Toot-Toot Tűzoltóállomás pályaszett - 60823

Toot-Toot Tűzoltóállomás - A Toot-Toot sorozat elhozta az oktató Tűzoltóállomás pályaszettjét. 4 SmartPoint-os speciális érzékelőpont aktiválja a Toot-Toot sorozat kisautóit. Mozgatható lift segíti az autók gyorsabb fel- és lejutását, de a tűzoltórúdon lehet a leggyorsabban elhagyni az állomást. Számos mozgatható elem segít a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében: tűzoltó tömlő, mozgatható ajtó és ablak. A szirénával jelezhető, hogy riasztást kapott az állomás. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Tűzoltóautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre.

Óriás Versenypálya

Toot-Toot Óriás Versenypálya - 60821

Toot-Toot Óriás Versenypálya - A Toot-Toot Kisautók sorozat eddigi legnagyobb pályaszettje. A zászló meghúzásával a versenyautó elindítható a szuper pályák egyikén. 3 pálya közül is lehet választani: 360 fokos Hurok, Spirális és Rámpás pálya. 2 fajta játékmóddal: játék és zene mód. Mindez felszerelve egy interaktív boxutcával. A pálya 8 SmartPoint helyszínnel (érzékelőponttal) rendelkezik. A szetthez tartozik egy vagány Toot-Toot Kisautók Versenyautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel!

Nagy járművek és könyvek

Toot-Toot Autószállító

Toot-Toot Autószállító - 60822

Toot-Toot Autószállító - A Toot-Toot sorozat Autószállítója készen áll, hogy kis társait elszállítsa céljukhoz. Akár 4 kisautó szálítására elegendő raktérrel rendelkezik. 3 Smart Point helyszín (speciális érzékelőpont) található a nagy autószállítón. Leereszthető rámpa a járművek be- és kiszállásához. Mozgatható elemek segítenek a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében és speciális szókinccel ismerteti meg őket: fogaskerekek, kipufogó, festékszóró, kört és töltőpisztoly. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Kisbusz is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel!

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó - 60820

Toot-Toot Nagy Tűzoltóautó - A Toot-Toot sorozat Nagy Tűzoltóautója felkészült az akcióra. Az autó rendelkezik 3 SmartPoint-os speciális érzékelőponttal és egy szuper kihajtható tűzoltólétrával a magasabb szintek eléréséhez. Az oldalsó ajtók mindkét oldalon kinyithatóak, így a kis tűzoltóautó könnyedén eljut a tűzhöz. A mozgatható elemek segítenek a gyerekek motorikus készségeinek fejlesztésében és speciális szókinccsel ismerteti meg őket: tűzoltókészülék, tűzoltótömlő és tűzoltó létra. A sziréna egy nagy nyomógomb, mellyel jelezhető, ha tűzesethez hívják a tűzoltós csapatot. A szetthez tartozik egy Toot-Toot Kisautók Kis tűzoltóautó is, mely reagál a SmartPoint helyekre. Összekapcsolható más Toot-Toot Kisautók szettekkel.

Toot-Toot Hangoskönyv

Toot-Toot Egy tűzoltóautó sikeres napja - Fejlesztő hangoskönyv - 60827

Toot-Toot Fejlesztő Hangoskönyv - Egy tűzoltóautó sikeres napja - A fejlesztőkönyv egy bátor tűzoltóautó kalandjait mutatja be egy átlagos napján. 5 illusztrált oldalt tartalmaz, mely kalandra hívja olvasóját. A tűzoltók feladatai és munkája kerül ismertetésre a színes oldalakon. Fejleszti a gyermekek érzékeit: látás, hallás és tapintás. A világító arc megnyomásával vidám történetek, dalok és kifejezések kerülnek lejátszásra. Mozgatható kerekeket és egy zenegombot is tartalmaz, mellyel további vidám dalokkal és dallamokkal ismerkedhetünk meg.